Du kan sagtens selv lave velsmagende protein drikke, hvis der behov for lidt ekstra.
Det kan være svært at finde ud af hvad der godt med protein i, derfor en lille liste her:
Proteiner i brød og gryn pr. 100 gram
Proteinberiget rugbrød: 17 g
Alm. rugbrød: 6 g
Havregryn: 13 g
Knækbrød: 11 g
Mysli: Op til 10 g
Proteiner i fisk, kød og æg pr. 100 gram
Tun: 27 g
Kylling: 26 g
Sardiner: 25 g
Rejer: 24 g
Kalkun: 22 g
Torskerogn: 22 g
Roastbeef: 22 g
Røget laks: 21 g
Æg: 13 g
Proteiner i bønner og linser pr. 100 gram
Sojabønner: 36 g
Røde linser: 27 g
Brune linser: 25 g
Hvide bønner: 21 g
Kikærter: 20 g
Brune bønner: 19 g
Proteiner i snacks pr. 100 gram
Bacon- og flæskesværsnacks: 50 g
Peanutbutter: 23 g
Mandler: 21 g
Cashewnødder: 17 g
Pistacienødder: 21 g
Rosiner: 4 g
Tørret figen: 4 g
Tørret abrikos: 3 g
Proteiner i mælkeprodukter pr. 100 gram
Revet parmesan: 39 g
Mozzarella 30+: 29 g
Skæreost, 30+: 29 g
Skæreost 45+: 25 g
Skyr: 11 g
Ymer naturel: 6 g